27 octombrie 2024

O purtătoare de cuvânt poliției locale a menționat că arma cu care copila ar fi fost ucisă a fost confiscată și că pe aceasta au fost descoperite urme de sânge, dar nu au fost oferite detalii suplimentare despre aceasta.

Conform datelor din anchetă, adolescenta de 13 ani a apelat vineri seară, 25 octombrie, serviciile de urgență dintr-un bloc de apartamente din cartierul Kleinzschocher, anunțând că sora ei a fost înjunghiată. Poliția s-a deplasat de urgență la fața locului și a găsit-o pe fetița de 7 ani grav rănită. Aceasta a fost transportată la spital, unde a decedat ulterior.

Conform autorităților, adolescenta de 13 ani beneficiază în prezent de asistență psihologică într-o clinică specializată.

“Părinții nu erau acasă în momentul incidentului, dar au fost informați în aceeași seară”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, adăugând că la discuție a participat o echipă de intervenție la criză.

Polițiștii și procurorii au demarat o investigație pentru a stabili circumstanțele precise în care a avut loc incidentul.

Autoritățile au anunțat că va fi realizată o autopsie a corpului, însă nu au oferit detalii despre momentul în care aceasta va avea loc sau când vor fi făcute publice rezultatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.