25 octombrie 2024

Fructele uscate din categoria oleaginoase, precum nucile, fisticul, migdalele, arahidele, alunele sau caju, sunt o sursă bogată de nutriente, ele conțin multe minerale și vitamine. Dacă nu le consumi regulat, ar fi indicat să le introduci în dieta ta zilnică. Iată de ce.

Postul intermitent mai puternic decât orice medicament. Ce beneficii are și cum trebuie ținutNucile

Sunt foarte bogate în acid alfa-linoleic, acizi grași omega 3, proteine, fibre, magneziu și fosfor. Nucile sunt cunoscute pentru proprietățile lor anti-inflamatorii. De asemenea, nucile sunt un super aliment pentru inimă și ajută la menținerea unei greutăți corporale corespunzătoare.

Fisticul

Fisticul este renumit deoarece conține cel mai mic număr de calorii și grăsimi dintre toate aceste fructe. Este o bogată sursă de vitamina B6, mangan și cupru și ajută la îmbunătățirea sănătății inimii.

Fructul care poate distruge 12 tipuri de cancer. Cu ce ingredient din bucătărie trebuie combinat pentru a obține rețeta perfectăMigdalele

Migdalele sunt adevărate pachete cu calciu, ele conțin cea mai mare cantitate de calciu dintre toate fructele uscate. De asemenea, mai conțin, proteine, fibre, vitamina E, cupru și magneziu. Acestea luptă împotriva inflamațiilor, ajută la menținerea unei greutăți normale a corpului și îmbunătățesc sănătatea inimii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.