25 octombrie 2024

Cine este Rebecca Tentea

Rebecca Tentea, născută în Filiași, județul Dolj, s-a mutat împreună cu familia sa în Marea Britanie la vârsta de 4 ani și acum locuiește în Wembley. Deși foarte tânără, Rebecca are o carieră în modeling care a început la doar 8 ani și include participări la prezentări de modă atât în Londra, cât și în România.

Rebecca nu este doar model, ci și o elevă de excepție și o artistă talentată, cu o pasiune clară pentru studiile academice. „Îmi doresc să devin cea mai frumoasă fată din lume la categoria mea de vârstă, însă prioritatea mea în acest moment și pentru anii următori sunt studiile,” a declarat ea, menționând că visează să studieze Criminologia la universitate.

Datorită câștigării acestui titlu, Rebecca va reprezenta Marea Britanie la o competiție internațională de frumusețe ce va avea loc anul viitor în Statele Unite. 

În prezent, ea este imaginea a două branduri de modă pentru adolescenți și își continuă activitatea în modeling cu ambiția de a ajunge tot mai sus, dar fără să renunțe la educație, pe care o consideră esențială pentru viitorul ei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.