27 octombrie 2024

”Primele elemente ale anchetei arată că un autobuz s-a oprit într-o staţie pentru a lăsa pasageri să coboare. Un camion a lovit, atunci, autobuzul şi pasagerii”, anunţă poliţia.

”La ora (locală) 10.08 (şi ora României), am primit o informaţie (…) despre un camion care a lovit o staţie de autobuz pe bulevardul Aharon Yariv, la Ramat Hasharon. Serviciile de salvare îngrijesc în prezent zeci de victime la faţa locului”, a anunţat într-un comunicat MDA.

PATRU RĂNIŢI GRAV

Magen David Adom (MDA), echivalentul israelian al Crucii Roşii, a anunţat că patru răniţi, în stare gravă, au fost evacuaţi către spitale din regiune.

Potrivit unor imagini AFP, numeroase ambulanţe se aflau la faţa locului în jurul camionului cu platformă, a cărei cabină era accidentată, dar şi efective de poliţie, iar cel puţin un elicipter asigura o supraveghere aeriană.

Israelul organizează duminică ceremonii de marcarea a primei comemorări ebraice a 7 octombrie 2023, ziua unui atac fără precedent al mişcării islamiste palestiniene Hamas în sudul Israelului, care a declanţat războiul aflat în cues în Fâşia Gaza şi Liban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.