25 noiembrie 2024

Ingrediente:

1 sfeclă roșie

200 g brânză de capră

1 pliculeț praf de copt

sos de roșii, după gust

1 lingură ulei

1 praf de sare

200 g făină

4 căței de usturoi

microplante, pentru servit

Mod de preparare

Speli sfecla, o cureți și o dai prin răzătoare. O pui la fiert cu usturoiul tăiat și o ții până când se înmoaie. Scurgi 100 ml de lichid și îl torni într-un blender. Adaugi sfecla scursă bine și usturoiul, și mixezi împreună cu uleiul, apoi răstorni amestecul într-un castron. Adaugi făina combinată cu praful de copt și frămânți un aluat elastic, care nu se lipește de mâini, ne sfătuiesc gospodinele iscusite. Îl ții puțin la odihnit.

Presari făină pe blatul de lucru și întinzi aluatul. Așezi blatul într-o tavă de pizza, întinzi sosul de roșii și presari brânza mărunțită.

Dai la cuptorul încins și o lași aproximativ 30 de minute. O servești decorată cu microplante proaspete.

Câte particule de plastic și cauciuc conține un file de pește. Analizele care arată la ce pericol ne expunem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.