25 octombrie 2024

Tragedia a lăsat comunitatea locală în stare de șoc, iar primarul orașului a exprimat condoleanțe familiei îndoliate.

Potrivit reportajelor locale, Maria Smical, originară din Maramureș, a fost găsită decedată de un agricultor pe un teren de la marginea unei șosele. Carabinierii au început imediat o investigație, suspectând că femeia a fost implicată într-un accident rutier la primele ore ale dimineții. Din primele informații, se pare că accidentul a implicat două mașini, un Fiat 500 și un Audi, care au colizionat violent.

Femeie a fost lovită de mașini în timp ce aștepta autobuzul

Șoferii celor două vehicule au fost transportați la spital, dar rănile lor nu erau grave, conform surselor citate. Îngrijorător este faptul că, în timpul primelor investigații, cadavrul româncei nu a fost observat imediat. Corpul ei a fost descoperit ulterior în apropierea locului accidentului, ceea ce a condus anchetatorii la ipoteza că ar fi fost lovită de una dintre mașini în timp ce se afla la stația de autobuz.

Conform poliției, autoturismul Audi, care ar fi provocat accidentul, era condus de un soldat american de 42 de ani, aflat în serviciu la Gaeta. Accidentul a fost rezultatul unei depășiri riscante efectuate de șoferul american, care a încercat să depășească un Fiat și a pierdut controlul, ajungând pe scuarul din zona în care Maria aștepta autobuzul. Impactul a fost atât de violent încât trupul femeii a fost aruncat la câțiva metri de șosea, ascuns de vegetația de pe marginea drumului, motiv pentru care nu a fost observat imediat.

Maria Smical era cunoscută și apreciată în comunitatea din Formia, unde îngrijea persoane în vârstă. Vestea morții sale a șocat localnicii, care au lăudat-o pentru dedicarea ei. Primarul orașului a declarat că este o tragedie care afectează întreaga comunitate, promițând că se va face tot posibilul pentru a descoperi adevărul din spatele acestei tragedii. „Ne unim în jurul familiei Mariei în aceste momente dificile și ne angajăm să aflăm toate detaliile incidentului,” a afirmat edilul.

În prezent, medicii legiști urmează să efectueze o necropsie pentru a determina cauzele exacte ale decesului. Ancheta este în plină desfășurare, iar autoritățile caută martori și analizează imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a clarifica circumstanțele acestui tragic accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.