Ingrediente Negresa de post cu merisoare
2 cani faina1 cana zahar1 cana merisoare3 linguri cacao1lingurita praf copt1 cana apa1/2 cana ulei400 gr gem caise
Mod de preparare Negresa de post cu merisoare
Punem intr-un vas ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt)Le amestecam si punem apoi gemul, apa si uleiul.Mixam compozitia apoi adaugam merisoarele. Daca nu aveti merisoare le puteti inlocui cu ce va pofteste inima: alune, caise uscate,stafide,nuci, etc.Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se desprinda de mariginile tavii.Lasam sa se raceasca apoi taiem cubulete.Daca doriti puteti face o glazura de cacao pentru ele. Noi n-am mai avut rabdare.
Prăjitură cu cremă de caramel. Un desert ideal pentru sărbători, dar nu numai