25 octombrie 2024

Charlie Watson a fost diagnosticat cu această boală cumplită în urmă cu puţin peste un an. Tânărul aveam o aluniţă pe abdomenul inferior care  la un moment dat “a început să crească”.

“Am rugat un chirurg să o îndepărteze şi să o analizeze. Rezultatul a fost teribil: era un melanom malign nodular în stadiul 2, un tip de cancer de piele, care, din păcate, avea să progreseze, extinzându-se la ganglionii limfatici, plămâni şi ficat, ajungând în stadiul 4 al bolii”, a povestit Watson pentru site-ul BBC.

Clipe de coșmar: Atleta sexy care a făcut comoție cerebrală după cursă

În ciuda diagnosticului crunt, tânărul sportiv nu şi-a plâns niciodată de milă. Din contră, în timp ce urmează un tratament pentru a încerca să frâneze boala, Watson nu renunță să joace fotbal. “Am un temperament care nu mocneşte. Eu doar fac lucrurile pe care mi le-am propus”, spune el. 

Curajul său îi uimeşte pe scoţieni. Începând cu Danny Dunglinson, antrenorul său de la echipa D3 din liga West of Scotland.

SCENARIU ȘOCANT în cazul baschetbalistei americane de la CSM Târgoviște care a murit luni: anchetatorii nu exclud SINUCIDEREA

„Văzându-l atât de activ pe teren, este greu de crezut că Charlie trăieşte cu o boală atât de teribilă. În timpul meciurilor, el nu pare să fie niciodată în dificultate şi chiar pare să se simtă mai bine. Ce curaj, ce tenacitate: nu-mi amintesc să fi lipsit de la un antrenament!”, a afirmat antrenorul fotbalistului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.