26 octombrie 2024

Luminița locuia alături de călăul ei

Luminița locuia de mai mulți ani în Germania, împreună cu Lehel, însă la un moment dat legătura cu cei apropiați s-a întrerupt, ceea ce a determinat o prietenă să alerteze poliția. După percheziții în zona frecventată de cuplu, autoritățile au descoperit cadavrul Luminiței zidit într-un perete al barului. Când au spart zidul, au găsit trupul neînsuflețit în spațiul ascuns din interior.

Cu puțin timp înainte de descoperirea cadavrului, Lehel a postat pe rețelele sociale un mesaj controversat, spunând că „tot ce este bun este ilegal”, mesaj ce a atras atenția anchetatorilor odată cu dezvăluirea crimei. Autoritățile continuă cercetările pentru a elucida circumstanțele tragice ale acestui caz.

Vecinii Luminiței, care au sesizat primele semne de îngrijorare, au oferit mărturii șocante. Petra, o vecină, a declarat că, în ciuda celor întâmplate, barul a continuat să funcționeze normal, muzica răsunând tare până dimineața, iar consumul de alcool fiind ridicat. „Localul a continuat să funcționeze normal, cu mult alcool și muzică tare până în orele dimineții”, a declarat Petra pentru Bild.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.