26 octombrie 2024

Alerta dată în urma dispariției

Dispariția fetei a fost semnalată public pe 19 octombrie 2024, iar anunțurile despre Beatrice au circulat rapid, descriind-o ca fiind văzută ultima dată în zona Wembley. Comunitatea „My Romania Community” a răspândit detalii despre aspectul fetei și îndemna oamenii să anunțe poliția dacă au informații. Anunțul o descria pe Beatrice ca fiind o tânără foarte activă în comunitate și implicată în diverse evenimente, câștigându-și aprecierea și respectul celor din jur.

Situația a luat o turnură tensionată atunci când bunica fetei a adus acuzații grave la adresa lui Cristian Stîncanu, tutorele lui Beatrice, susținând că fata ar fi fugit din cauza abuzurilor emoționale la care ar fi fost supusă. Conform declarațiilor bunicii, Stîncanu ar fi avut o influență negativă asupra fetei și ar fi contribuit la îndepărtarea acesteia de familia ei extinsă. În plus, apropiate ale familiei susțin că Beatrice era obligată să desfășoare munci la organizația „My Romania Community”, acuzând o presiune emoțională și cerințe care depășeau limitele normale.

Martori din comunitatea românească din Marea Britanie au făcut la rândul lor declarații despre comportamentul lui Stîncanu, relatând situații în care fata și mama ei ar fi fost tratate necorespunzător. De asemenea, surse din comunitate susțin că alte persoane, inclusiv fosta soție a lui Stîncanu, au depus plângeri împotriva acestuia în trecut pentru presupuse abuzuri.

Poziția lui Cristian Stîncanu

Cristian Stîncanu a respins acuzațiile aduse, afirmând că Beatrice nu ar fi fost niciodată abuzată și că relația lui cu familia fetei este una profesională. Directorul ONG-ului susține că fetița ar fi beneficiat de sprijin din partea organizației și că absența ei de acasă ar putea fi rezultatul unei amenințări externe, nu al vreunui conflict intern. Stîncanu a subliniat că el și fiica sa sunt trecuți în mod oficial drept contacte de urgență pentru familie și că totul s-ar desfășura legal în acest context.

Aurelia, mama minorei, a refuzat să ofere prea multe detalii despre anchetă, susținând că este în permanentă legătură cu autoritățile și că prioritatea ei este găsirea fetei. Deși nu a dorit să comenteze acuzațiile aduse lui Stîncanu, mama a precizat că nu se simte amenințată de acesta și că o parte din declarațiile făcute de alte persoane ar fi nefondate.

În lipsa unor concluzii clare, ancheta continuă, iar autoritățile londoneze verifică declarațiile și investighează circumstanțele dispariției fetei, inclusiv relația ei cu persoanele din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.