22 februarie 2025

Ingrediente pentru 2 persoane:

800 – 1000 g biban de mare sau dorada2 linguri sare de mare1 dl ulei de măsline2 dl vin alb1 cutie supă de pește2 fire de praz2 dovlecei4 cartofiCum se prepară. Rețeta pas cu pasÎncepe prin a tăia peștele pe lungime, de-a lungul burții, și curăță-l foarte bine, eliminând toate organele interne. Clătește-l sub un jet de apă rece pentru a-l curăța complet și usucă-l cu un prosop de hârtie.Presară sare de mare atât pe interiorul, cât și pe exteriorul peștelui. Acesta este un pas esențial pentru a adăuga savoare și pentru a îmbogăți gustul peștelui.Taie prazul în rondele, dovleceii în felii subțiri și cartofii în cuburi mici. Aceste legume vor adăuga un plus de aromă și textură preparatului, iar combinația cu peștele va fi una perfectă.

Citește continuarea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.