25 decembrie 2024

Ingrediente necesare

500 g varză1 morcov1 ceapă5 căței de usturoi½ linguriță de piper proaspăt măcinat1 linguriță de boia afumată100 g făină50 g amidon de porumbSare, după gust

Mod de preparare

Pregătirea ingredientelor

Îndepărtează primele foi de la varză, apoi toacă restul foarte mărunt.Spală morcovul și ceapa, curăță-le și toacă-le fin.

Amestecarea legumelor

Combină varza tocată cu morcovul și ceapa. Adaugă usturoiul zdrobit, sare, piper și boiaua afumată pentru un plus de aromă.

Prepararea compoziției

Încorporează făina și amidonul de porumb, amestecând până când obții o pastă densă, ușor de modelat.

Formarea chifteluțelor

Modelează compoziția în chifteluțe de dimensiunea dorită.

Gătirea chifteluțelor

Prăjește-le în ulei încins, la foc mediu, până devin aurii și crocante.

Chifteluțele de varză se servesc calde, dar sunt delicioase și reci. Le poți acompania cu un sos de iaurt cu usturoi sau o salată proaspătă pentru o masă completă.

Această rețetă simplă îmbină gustul savuros al legumelor cu o textură crocantă, fiind o opțiune perfectă pentru cei care doresc să mănânce sănătos fără compromisuri la capitolul gust.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.