29 octombrie 2024

Potrivit lui Roman, George Simion, liderul AUR, și Marcel Ciolacu, liderul PSD, au adoptat o atitudine ambivalentă față de referendumul pentru București. Roman face referire la comportamentul lui George Simion, liderul AUR, care și-a exprimat scepticismul față de referendum, și la mișcările lui Marcel Ciolacu, liderul PSD, care pare să folosească pârghii administrative pentru a crea obstacole în calea votului.

Un alt punct important pe care Roman l-a scos în evidență este propunerea PNL de a permite votul la referendum în aceeași secție în care se desfășoară alegerile locale. Această idee ar conduce la economii semnificative de resurse și ar facilita participarea cetățenilor. Cu toate acestea, reacția PSD și AUR sugerează o abordare total opusă, punând în evidență incongruențele din modul în care aceste partide gestionează și interpretează regulile electorale.

„Am asistat azi la o nouă etapă din blatul PSD/AUR și Marcel Ciolacu/George Simion, care spun ca susțin public referendumul pentru București, dar fac tot ce pot să îl blocheze.

Mai întâi, George Simion și-a exprimat neîncrederea în referendum, în timp ce Marcel Ciolacu a mutat prin Toni Grebla, pentru ca AEP vezi doamne vede chichițe procedurale.

AEP a motivat parca printr-un răspuns dat de garda pretoriana roșie din CCR. PNL a propus ca cetățenii Bucureștiului să poată vota și la referendum în aceeași secție de vot, ceea ce înseamnă mai puține cheltuieli. Vezi doamne PSD/Toni Grebla/AEP nu pot număra nici voturile. In final au votat, dar e clar ca PSD/AUR au bătut palma și pentru boicotarea referendumului propus de Nicușor Dan”, a scris Florin Roman pe pagina sa de socializare.Ajutor-surpriză de la vecini: „Aderarea deplină a României la Schengen este în interesul naţional al Ungariei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.