28 octombrie 2024

Ingrediente:800 g cartofi, curățați, tăiați pe jumătate pe lungime2 linguri de ulei de măslinefulgi de sare de mare6 felii de bacon4 ouă150 g maioneză2 linguri de muștar2 anșoa, scurse, tocate mărunt1 cățel de usturoi, zdrobit1 lingură de suc de lămâie400 g fileuri de piept de pui, tăiate pe jumătate1 salată verde1 avocado, cu sâmbure, feliat subțireMod de preparare:

Se preîncălzește cuptorul la 200°C. Se pun cartofii pe o tavă de copt. Se ung cu ulei și presară deasupra lor sare de mare. Se dau la cuptor pentru 35 de minute sau până devin aurii și crocanți. Într-o altă tavă în care se pune hârtie de copt se pune baconul și se dă la cuptor pentru 8 minute.

Între timp, se fierb ouăle tari, se curăță de coajă și se taie pe jumătate. Într-un bol se combină maioneza, muștarul, fileurile de anșoa, usturoiul, zeama de lămâie și o lingură apă.

Se pune pe foc o tigaie grill. Se asezonează fileurile de piept de pui cu sare și piper, apoi se pun pe tigaie și se gătesc 2-3 minute pe fiecare parte sau până când sunt gata. Apoi se taie în fâșii groase.

Sărmăluțe arăbești în foi de viță. Rețeta care te va cuceri instant

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.