28 octombrie 2024

Ferrari de 240.000 de euro – mâzgălit de o gașcă de copii sub privirile adulților

Evenimentul, care avea ca temă celebra marcă auto, a fost marcat de un moment neobișnuit: micuții, echipați cu carioci și markere, au primit permisiunea de a-și lăsa amprenta artistică pe caroseria mașinii, în loc să utilizeze hârtia.

Imaginile și filmulețele cu acest incident au devenit virale, stârnind reacții vehemente în mediul online. Multe persoane s-au arătat indignate, considerând că actul de vandalism este o insultă nu doar pentru proprietarul Ferrari-ului, ci și pentru toți pasionații de automobile. Modelul F8 Tributo este renumit pentru motorul său V8 de ultimă generație, care dezvoltă 730 CP și a fost distins timp de patru ani consecutiv cu titlul de „motorul anului”.

Criticile au subliniat că, în loc să investească în distracții obișnuite precum baloane și animatori, părinții ar fi trebuit să aibă mai multă grijă de un astfel de automobil de lux, expunându-l astfel unui tratament atât de neobișnuit. Această situație a stârnit o dezbatere amplă despre responsabilitatea părinților și despre valorile educaționale transmise copiilor în contextul distracției.

     Vezi această postare pe Instagram           

O postare distribuită de Dubai Elevated (@dubaielevated)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.