28 octombrie 2024

În exclusivitate la Culisele Puterii, analiztul poltic și-a exprimat chiar nedumerirea că lumea a putut să creadă scenariul unei colaborări între PSD și AUR; așa cum l-a prezentat GiGi Becali.

“Este atât de simplu, mă mir că pleacă lumea după fentă. Hrenbenciuc vrea să-i fenteze pe Ciolacu, Ciucă și Simion, pentru a-l ajuta pe Geonă. Nu i-a fost Viorel șef de campanie la prezidențialele din 2009?”

AȘA E BECALI. DACĂ ÎL ROGI SĂ NU SPUNĂ UN SECRET, SE DUCE SĂ LE SPUNĂ TUTUROR

Pornind de la aceast scenariu, Mitrea crede că Hrebenciuc l-a folosit pe Becali tocmai pentru a împrăștia în spațiul public scenariul colaborării PSD-AUR.

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare – cum și-a propus PSD să îl aducă pe Simion în turul doi. Atac fără precedent la Marcel Ciolacu

Gabriel Oprea: Gigi Becali mai pune si paie pe foc, dar în mod inteligent. Cred că îi va aduce voturi lui George Simion și AUR

“Becali are două <<calități>>:

Prima este că îi place presa și presei îi place de el, pentru că face rating și lui îi place grozav să se vadă în presă și să spun tot ceea ce gândește și ce află.

Mihai Tudose, despre așa-zisa întîlnire de taină cu Viorel Hrebenciuc: “Hilar. Ne-am întâlnit o jumătate de oră, să mâncăm o ciorbă”A doua calitate este că nu ține niciun secret. Dacă-i spui să le spună, nu faci nicio afacere. Dacă-i spui să nu spună, plecă de la tine drept la toți cei pe care-i cunoaște, ca să le spună. De asta l-a și folosit Hrebenciuc. El i-a dat-o lui Gigi (planul Hrebenciuc-Simion) știind că are stomacul mic și Gigi a dat-o la presă, luând-o de bună.

Planul lui Hrebenciuc nu este să-l ajute pe Ciolacu, de altfel nu cred că s-au văzut de câțiva ani. Deci jocul este pe dos, planul lui Hrebenciuc este să le dea în cap lui Ciolacu lui Simion, ca să ajungă Mircea Geoană în turul 2, este simplu. Și să nu credeți că Hrebenciuc s-a dus la PNL și să-și ia lumină, hai să vedem cum îl băgăm pe Niculae Ciucă în turul 2. Nu, planul lui este să-l ajute pe Mircea Geoană, cu care a fost dintotdeauna”, a afirmat Miron Mitrea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.