26 octombrie 2024

Potrivit unor surse locale au fost înregistrate peste cinci explozii care au avut loc în estul Teheranului, iar valul de lovituri a fost lansat asupra unor fabrici de rachete și instalații de apărare antiaeriană.

Atacul nu a vizat si infrastructura energetică a republicii islamice, spun surse militare. Imediat după atac, spațiul aerian din zonă a fost închis.

Pe tot parcursul atacului, premierul Benjamin Netanyahu a urmărit loviturile dintr-un buncăr. Armata Israeliană a anunțat că a încheiat atacul.

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, contraamiralul Daniel Hagari, avertizează Iranul să nu „facă greşeala” de a continua escaladarea.

După finalizarea loviturilor Israelului în Iran, purtătorul de cuvânt al IDF, contraamiralul Daniel Hagari, avertizează într-o declaraţie în limba engleză că, dacă Iranul va „face greşeala” de a continua escaladarea, Israelul va răspunde.

„Pot confirma acum că am încheiat răspunsul israelian la atacurile Iranului împotriva Israelului”, spune el într-o declaraţie video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.