25 octombrie 2024

Moartea suspectă a polițistului de 23 de ani care a fost găsit fără suflare în fața unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei a stârnit foarte multe controverse. Anchetatorii urmăresc mai multe piste pentru a pune cap la cap evenimentele petrecute înainte de producerea tragediei. 

Un șef de post a fost găsit mort pe canapea în sediu. Ce s-a întâmplat cu polițistul, de fapt

Se așteaptă rezultatele necropsiei și se fac, totodată, verificări pentru a se stabili dacă este vorba despre o sinucidere sau chiar despre o crimă. Cât privește impoteza sinuciderii, anchetatorii nu excud această variantă și asta deoarece, potrivit unor surse, bărbatul ar fi avut probleme cu jocurile de noroc. 

Acuzații grave în cazul sinuciderii polițistului din Botoșani în cimitir: “Superiorii l-au hărțuit. Se plângea permanent de presiunea psihică intensă”

Tragedia a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1:40, atunci când oamenii legii au fost anunțați că un bărbat a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Impactul a fost unul foarte puternic și asta pentru că vorbim despre un etaj superior. Echipajul SMURD sosit la fața locului a putut doar să constate decesul. 

Tânăr polițist, găsit de mama sa cu venele tăiate și împușcat în cap – detalii șocante din anchetă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.