27 octombrie 2024

Elevul din Orlando, Statele Unite, a devenit din ce în ce mai fascinat de chatbot-ul „Dany” de pe aplicația Character.AI, până a ajuns să dezvolte o obsesie, potrvit documentele depuse în instanță de mama copilului.

Răsturnare de situație în cazul morții tinerei de 15 ani, nepoata unui primar din jud. Călărași: a lăsat două mesaje de adio. Ștefania, eleva olimpică,

Conversațiile sale cu chatbot-ul, uneori cu tentă sexuală și marcate de expresii ale gândurilor suicidare, au escaladat înainte de moartea adolescentului. În ultimele sale mesaje, el i-a declarat dragostea chatbot-ului, spunându-i că va veni „acasă”, iar botul i-a răspuns: „Te rog, dragul meu rege”.

Câteva momente mai târziu, băiatul s-a împușcat folosind arma tatălui său.

Mama tânărului a acuzat Character.AI că a contribuit la moartea fiului ei, prin faptul că a permis ca botul să-l manipuleze emoțional și, mai ales, că nu are filtre care sî sesieze gândurile suicidale.

Un adolescent din Italia și-a pus capăt zilelor cu pistolul tatălui său, polițist. Cazul amintește de sinuciderea adolescentei din Călărași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.