26 octombrie 2024

Cum s-a întâmplat tragedia

Accidentul s-a produs în jurul orei 21:45, pe DN 28, între localitățile Osoi și Chicerea. Poliția a fost alertată cu privire la incident, iar la fața locului s-a stabilit că vinovată de producerea accidentului ar fi o femeie din județul Vaslui, care conducea un autoturism. Aceasta a efectuat o manevră de depășire și a intrat pe contrasens, lovind frontal motocicleta condusă de Iasmina Deloiu.

Pe motocicletă se aflau două tinere, Iasmina și o pasageră, iar în autoturism se afla doar șoferița. În urma impactului, Iasmina Deloiu, originară din comuna Comarna, a decedat pe loc. Cealaltă tânără de pe motocicletă și șoferița autoturismului au suferit leziuni și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru a investiga circumstanțele accidentului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Conducătoarea autoturismului a fost testată pentru consumul de alcool, iar rezultatul a fost negativ.

Iasmina Deloiu, tânăra de 17 ani care și-a pierdut viața, nu a avut nicio șansă în urma coliziunii frontale. Tragedia a zguduit comunitatea locală, aducând în discuție problemele legate de siguranța rutieră și responsabilitatea la volan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.